Vasilije Kolak u HŠK Zrinjskom?
Vasilije Kolak mogao bi uskoro dres Igmana iz Konjica zamijeniti za onaj državnog prvaka HŠK Zrinjskog.

Sjajni vratar Igmana na meti mostarskog kluba

Vasilije Kolak u HŠK Zrinjskom? · Saznajemo

Iako mreže širom Bosne i Hercegovine miruju a nogometaši su na odmorima, uprave Premijerligaša ne miruju. Kako SportSport.ba saznaje u mostarskom HŠK Zrinjskom postoji realan interes za dovođenje još jednog golmana.

Sjajni vratar konjičkog Igmana i zasigurno najbolji vratar Federalne lige Vasilije Kolak uskoro bi mogao na sebe navući dres mostarskog HŠK Zrinjskog saznaje neslužbeno SportSport.ba.

Kolak bi dodatno zaoštrio konkurenciju na vratima Plemića koji na toj poziciji imaju Ivana Brkića i Antonija Soldu dva odlična vratara. Kako saznajemo mladi Pločanin Bruno Šutalo bi mogao otići na posudbu negdje gdje bi imao više prostora za dokazati se.

23-godišnji Kolak je bio sjajan u minuloj polusezoni i jedan je od najzaslužnijih što se FK Igman drži još uvijek iznad opasne zone u Prvoj ligi Federacije. Na sebe je skrenuo pažnju nekoliko klubova a čini se da su najkonkretniji i najbrži bili u upravi aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine HŠK Zrinjskog.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bato
Bravo
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi