Vasilj dobio poziv

Novo ime među Zmajevima

25

Komentari (25)

BogatiDijasporac
Kakvi sve moronoidi komentarisu, patetika. Palili bi, ubijali, razbijali ... Hajde se prvo informisite da valja u p.m.
hahari
Za njega je Kovacevic nojer
user1593509319
Hahahahahaha hahahaha
_Delic_22
Dajte se informisite prije nego sto pocnete pisat za Begovica i Vrancica svi klubovi u Engleskoj su odlucili da nece pustit igrace da nastupaju za reprezentaciju jer bi onda po povratku morali ic u 10-dnevnu izolaciju cime bi im sezona trplia
user1599677620
Kako ste toliko nepismeni i ne citate?? Begovic Vrancic ne mogu zbog korone i kraj. Demirovic zasluzeno,Vasilj takodje,mali brani dobro i ima pravo biti medju 3 golmana. Đe problem?
Mowzilla
A odakle vam informacije za dobivene pozive?
user1593509319
Dobro slusa petev menadzere od prve utakmice
Saray
Šta svaka čast, pišam mu se na spisak i Stevanovića, Zakarića..
user1585252255
Igraci poput zakarica, stevanovica su pozvani zbog utakmice protiv kostarike. Na toj utakmice ce dobit sansu igraci iz nase lige i igraci iz drugog plana.
Comandini
Zakaric nije dobio poziv. Mediji lazu! 100%
struja
Begovic je zicagom zatvorio vrata.
Eno30
Ljudi Begovic ce biti na spisku ali zbog korone i engleskih kriterija nece moci biti na spisku ni on ni Vrancic
Abdulah123
Ako njih zbog toga nema onda Petevu svaka cast za spisak,jedino je Gazibegovic tu trebao biti,ali ok.
Eno30
BigBosnianBoss
Tuta bugarin gdje je Begović?
VenamaHrabrih
Begović, najbolji golman i gospodin što je BiH ikada imala. Ne zvati njega je još jedan pucanj u reprezentaciju. Možda je istu najbolje ukinuti ko i onu žensku rukomentnu.
AmarSahin
Makar se informiši prije pisanja komentara, Englezi ne smiju puštati igrače zbog korone.
VenamaHrabrih
E ako je tako, iskreno se izvinjavam.
@VenamaHrabrih, Begovic bi bio na spisku ali Begovic hoce da bude prvi golman u reprezentaciji i on ne zeli da bude nicija rezerva, te je zato napustio reprezentaciju onda kada je Sehic bio prvi golman reprezentacije. Takodje kada je trebao Begovic prvi put doci u reprezentaciji prije nekoliko godina i onda je Begovic ucenjivao, jer je trazio da bude prvi golman reprezentacije BiH i naravno dobio je mjesto prvog golmana, dakle ne trebaju nam igraci koji ucjenjuju reprezentaciju i postavljaju svoje ultimatume, jer reprezentacija BiH mora biti svetinja, ako zaista voli BiH, zamislite dobie bilo koji igrac poziv u reprezentacii, a on kaze dolazim u reprezentacii samo ako cu biti u prvoj postavi reprezentacije. BiH nikada nije oskudevala za dobrim golmanima ne treba zaboraviti takodje na golmana Burica.
Brazuka
Bruka. Begovic mora biti na spisku
user1585252255
Malo se informisite, o tome se pise zadnjih 10 dana.. Englezi nece pustit igrace iz svoje lige, zbog toga se Begovic nece naci na spisku.
Begovic bi bio na spisku ali Begovic hoce da bude prvi golman u reprezentaciji i on ne zeli da bude nicija rezerva, te je zato napustio reprezentaciju onda kada je Sehic bio prvi golman reprezentacije. Takodje kada je trebao Begovic prvi put doci u reprezentaciji prije nekoliko godina i onda je Begovic ucenjivao, jer je trazio da bude prvi golman reprezentacije BiH i naravno dobio je mjesto prvog golmana, dakle ne trebaju nam igraci koji ucjenjuju reprezentaciju i postavljaju svoje ultimatume, jer reprezentacija BiH mora biti svetinja, ako zaista voli BiH, zamislite dobie bilo koji igrac poziv u reprezentacii, a on kaze dolazim u reprezentacii samo ako cu biti u prvoj postavi reprezentacije. BiH nikada nije oskudevala za dobrim golmanima ne treba zaboraviti takodje na golmana Burica.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.