U bordo taboru najavili sutrašnji meč

Vasoski: Ako izgubimo, ne zaslužujemo da idemo u Evropu!

15

Komentari (15)

Arma
Hahahha pricaju o sudijskim greškama, ljudi vas ubili na terenu, crveni čist ko suza udario je Štilića koji je na iskustvo pao, a igrac sarajeva ispao glup..
pjanke.sa
Izgubite li bez pomoci sudija, naravno da ce se vec vidjeti da si promasaj. Imamo dovoljno kvalitetne igrace koje treba motivisati. Uprava da uvede premije i kazne pa da vidite kako se igra.
Chesa
Pobjeda nesmije doći u pitanje već samo sa kojim rezultatom. Sretno.
King_Kenny
...zar vi razmisljate o opciji da se izgubi,ili odigra nerijeseno?
Bordobjeli
Tačno Šefe izgubili smo od rinaka kluba zvani željo, istina uz pomoć sudija.
unioni
Borac jači od Željezničara samo uz sudije, mi smo vas uzeli 2-0 bez ikakve sudijske greške, a svi dobro znaju kako Borac igra sa sudijama uz sebe, previše vam se ovaj ograđuje od grešaka koje je radio i koje će se desiti... Ivković v2
velez mo
Makedonac,nema teorije da i dobijete,Peljto ce natezati borcu,sta ce morace ako misli suditi.Nemoguce je razviti igru i u globali radi sudija igrati sa njima
unioni
Ma ne možeš brate u ovoj vukoj. od lige ista, još nama u nedelju Musa sudi. Prvo Borac prolazi, pa Leotar 3b uzima???
Nk željezničar je bio bolji u derbiju, ali onaj crven i svirani ofsajd hebiboviću kad izlazi 1 na 1 je da se sudije u zatvor pošalju
Bordobjeli
E čuj bez sudiske greške??koju si ti utakmicu gledao? Jednom u 3 godine pobijedite, naravno sa sudiskom zloč. organiz. Crveni umjesto vama(zbog starta sa ledja bez lopte, on daje kontra) već puno godina ispred mali plavi u svakom segmentu!!!!
unioni
Pale se pale pitariii. Meni je drago samo što smo vas uzeli da se spustite na zemlju malo. Oba gola ste primili iz normalne akcije, gol Zeca eurogol. To što imate Pidru koji ne zna sta je lopta, ili Dala koji više se voli žaliti nego igrat to je vaša greška koju sami morate ispravljati.
Fixa
Bez sudijske greske nego sta
Fixa
Prestani pratiti fudbal
unioni
Sta ima kod tebe pa ne kontas neke stvari? Razbio vas Bekric, Zec koji mogu komotno sjediti i pratiti tekmu radi godina. Najbolju akciju spasi Bender čist gol vam skine. Ako budete igrali kao protiv nas, mozete mahati Jojcu i Vicinoj kompaniji. Nemaš se sta ljutiti, iznosim vam samo realnosti, ono Sarajevo koje je raznosilo zadnje dvije sezone nije kao zadnje dvije tekme iako ste uzeli jednu.
Odmah si se ogradi keru jedan, ne treba te podrzavat ako ćeš tako razmisljat...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.