Vasoski i pomoćnici u Ljubuškom ne štede igrače FK Sarajevo, u srijedu stižu zvučna imena

Još jedan dan priprema iza Bordo tima

Vasoski i pomoćnici u Ljubuškom ne štede igrače FK Sarajevo, u srijedu stižu zvučna imena

Admin Čaušević

FK Sarajevo se već nekoliko dana nalazi na pripremama u Ljubuškom. 

Nakon jutranjeg fitnesa, popodne je na stadionu Babovac obavljen trening s loptom na kojem se odmah primjeti maksimalna ozbiljnost trenera Aleksandra Vasoskog.

Trening je počeo tako to je makedonski stručnjak odgržao kratki govor s instrukcijama čemu će se posvetiti pažnje, nakon čega su igrače pod svoje uzeli pomoćnici Radenko Bojović i Mihajlo Kostić.

Nakon što su se zagrijali uslijedilo je igranje na skraćenom terenu. Vasoski je sve pomno pratio, a po potrebi bi digao i glas, kada mu se nešto ne svidi.

Ono što je već sada izvjesno Bordo tim će na proljeće igrati u drugačijem istemu nego što je to bio slučaj jesena pod vodstvom Gorana Sablića. 

Kapiten Krste Velksoki je trenirao individualno te njegov oporavak teče vrlo dobro, dok na treningu nije bilo Rijada Kobiljara te Asmira Suljića, prema svemu sudeći iz mjera predostrožnosti.

Selmir Pidro kojeg vrlo vjerovatno očekuje transfer je i danas treningao s ekipom, to po pitanju njegove budućnosti nema dodatnih informacija.

Kako smo uspjeli saznati u srijedu će u Ljubuški stići zvučna imena koja su ostala u Sarajevu. U pitanju su Darko Lazić, Darko Bodul i Dražen Bagarić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oni se osjećaju dobro, u bh. prijestolnici su trenirali indvidualno pa kondiciono ne kasne previše za ostatkom ekipe.

Inače, nakon pobjede nad Ljubuškim, Sarajevo će u srijedu igrati prijateljski meč protiv Gruda. Plan je da se u Antaliju putuje 31. janaura gdje je planirano odigravanje pet utakmica.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1613662710
Pidro najlosiji bek lige i on pravi transfer skoro svake godine a nikad otic nigdje
4 9
Neddim1
ponadali se pitarcici hahahahahah
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi