Vasoski: Rezultat pred revanš je dobar, ali bili smo mlitavi

Press konferencija nakon utakmice

Vasoski: Rezultat pred revanš je dobar, ali bili smo mlitavi

Edmir Škorić

Trener Sarajeva Aleksanar Vasoski nije u potpunosti zadovoljan unatoč 2:0 pobjedi njegove ekipe nad Igmanom u prvom meču polufinala Kupa BiH.

Bordo tim je stekao dobru prednost uoči revanša protiv Igmana, ali Vasoski je svjestan da je moglo i moralo puno bolje. I zaista, Sarajevo nije blistalo, ali dva gola bila su dovoljna za sigurnu pobjedu.

"Utakmica kao utamica i igra nije bila na nivou i ne znam zbog čega. Tek od 30. minute počeli smo da igramo onako kako smo se dogovorili. Dali smo gol i posljednjih 15 minuta prvog dijela smo ličili na nešto. Drugo poluvrijeme nešto slično kao prvo. Ušli smo malo nervozno, ne znam koji je razlog. Izmjene su malo osvježile. Zadnjih 20-25 minuta išli smo da damo i treći gol. Igru ćemo zaboraviti, ali rezultat je dobar pred revanš", rekao je Vasoski.

"Moramo igrati još 90 minuta. Pohvalio bih ekipu Igmana. Nisu slučajno u polufinalu i u vrhu Prve lige FBiH. Bit ćemo obrazljivi. Šanse su dobre, ali moramo biti pažljivi", dodao je Makedonac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imali smo vremena da se oporavimo, to nije razlog što smo loše izgledali. Bili smo nekako mlitavi, moramo analizirati i vidjeti zašto je to tako. Nadam se da ćemo puno bolje izgledati", istakao je Vasoski.

Revanš se igra za sedam dana, a nije poznato hoće li se igrati na Grbavici ili na stadionu u Konjicu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bordoakapitar
Tri godine samo nazadujemo. Velez ce nas raznijeti u finalu a kroz ligu ne mozemo do Evrope. Ne znam kakvu ce Uprava sarenu lazu smisliti ali realno, igrom nismo vise ni zasluzili...
7 1
King_Kenny
...jeste vala,slazem se,mlitavi ko dedina cuna...ocekivao sam vise od tebe,ne valja ovo nista za sad.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi