Bordo tim poražen u derbiju, novi izazov FK Borac

Vasoski sa 'milion' upitnika poslije derbija...

13

Komentari (13)

rabodimis
Treba neko ovom Vasoskom objasnit da vucaranje po terenu, bezidejnost, kukavicluk nije "sitnica".. Mozda bi se trebao ostavit fudbala i prec u politiku.. Bolje sere nego sto trenira..
Malmi_Suomi
Vjerujte mi " prijatelji" sa portala da nisam ni pročitao tekst napisani ALI... Kao vjerni navijač F.K.S. nisam se oglašavao ni na jednom napisanom tekstu, samo mogu reći za Edisa Mulalića da je " vjerni navijač F.K.Ž" tako se odnosi i na klupi Želje. Moj drug iz djetinjstva a zvali smo ga " Cise" odradio je sa Štilićem i Bekrićem strašnu stvar a rukovodstvo mog tima F.K.Sarajevo se " unjihalo " vjerujući da će Želju uzeti tek tako bez borbe???!!! Bravo Edise Mulaliću " Cise" kako si " RAZDRMAO " F.K.S. i spustio ih na zemlju i da sada malo razmisle koga će poslati na teren protiv Ajjjj ajjjj Boraq. Nadam se dobrom i boljem rezultatu od ovog sa gradskim rivalom??? Naprijed F.K.Sarajevo naprijed Horde Zla( prave )
Sanin_Mostar
Gledaj ti sramote ove sta oni pisu,borac u pibjedickoj seriji prodane duse.
enko
Hoolss,promasio si temu
Mingiling
Malmi_Suomi
@Mingiling ustaso to se sladiš rezultatu. Uhvati se ti svojih Čovićevih yebo te on a ti njega .
Ovo je gradski derbi i nikada se ne zna ko će da pobijedi bez obzira kakvo je stanje na tabeli.
Nekada F.K.S. nekada F.K.Ž i tako ti je u gradu Sarajevu PARMAČE jedan.
I nekada u " moje vrijeme" nije tolika drama bila osim što smo jedni druge qarali na sve moguće načine ali... to je bilo sa UKUSOM i donekle KULTURNO.
Eto jadu jadni ako nisi znao i neka je Željo pobijedio ( treba mu više nego Sarajevu)
A od 2 godine su me vodili na tekme protiv Želje a sa Mulalićem ( dok smo igrali kao mali " klali smo se " ali kulturno)
Ne znaš ti šta je to.
Pljuc
Mingiling
Glupane glupane glupane....xaxaxxaaa...kme kme kme
Malmi_Suomi
E dijete dijete šta kažeš ... kme kme kme . To samo balavurdija piše yebo te Čović i HNS hihihi
Mingiling
Bojim se da te nismo nista pitali mufljuze....xaxaxaxaxaxa...kme kme kme
Malmi_Suomi
Da me NISTE ništa pitali?? A koliko Vas je to hahaha, eeeee moje dijete tako KMEČE samo djeca kao što si ti , zato neću trošiti svoje dragocijeno vrijeme na tebe. PLJUC I ODYEBI dijete u skokovima
Mingiling
Ti nisi glup ti si retardiran....xaxaxxaa....
Mingiling
Ti nisi glup ti si retardiran....xaxaxaxaa
Brazuka
Pao pod pritisak mahale da mu igra varesanovic.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.