Važan ručak u Torinu: Gdje će na kraju Higuain?

Italijan na raskrsnici

Važan ručak u Torinu: Gdje će na kraju Higuain?

Edmir Škorić

Sudbina argentinskog napadača Gonzala Higuaina još nije poznata, ali male su šanse da ostane u Juventusu.

Dolazak Cristiana Ronalda znači i odlazak Higuaina, čega je svjestan i argentinski napadač. Njegov brat Nicola doputovao je s njim u Torino, pa će svi zajedno sjesti za pregovarački stol.

Juve će Higuainu saopštiti da može da ode, ali samo ako neko ponudi 60 miliona eura. To je uslov pod kojim Juve želi da pusti Higuaina, u protivnom će ga ostaviti u svojim redovima.

Nakon toga, ostaje da se vidi hoće li Chelsea ili Milan poslati takvu ponudu u Torino i onda će sam igrač da izvaga opcije i da odabere za sebe najbolju. Neki govore da je njegova želja da nastavi dugogodišnju karijeru u Seriji A, mada ga Maurizio Sarri želi nagovoriti da mu se pridruži u Chelseaju?

Potražite više informacija na temu Serie A:

Doduše, Sarri javno ne govori da želi Higuaina, tvrdi da ima Alvara Moratu, no mediji u Engleskoj neprestano pišu o tome da Plavci kupuju napadača Juventusa uz jednog stopra (Rugani ili Caldara).

U čitavoj toj priči je i Milan, koji se nateže s Juventusom oko Leonarda Bonuccija, a s druge strane želi Higuaina ili Caldaru. Kako će se sve završiti, ostaje da vidimo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Enchy
Jel Talijan ili Argentinac? :D
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi