Već danas bi mogao biti predstavljen: Uz potpis za United dobija i 17 puta veća primanja!

Novo pojačanje Crvenih đavola

Već danas bi mogao biti predstavljen: Uz potpis za United dobija i 17 puta veća primanja!

Očekuje se da bi Manchester United već danas mogao predstaviti svoje prvo pojačanje za novu sezonu, a riječ je o mladom fudbaleru Swanseaja, Danielu Jamesu.

Ovaj 21-godišnji krilni fudbaler je jedna od velikih želja Ole Gunnara Solskjaera, a Manchester United će za njegov potpis platiti nešto više od 20 miliona eura.

Britanski mediji špekulišu da bi James danas mogao biti i zvanično predstavljen kao novo pojačanje Manchester Uniteda jer je zaključivanje posla sada samo stvar formalnosti.

Tako se vjeruje da je James već pristao na uslove ugovora koji mu je ponuđen od strane Crvenih đavola.

Daily Mail tvrdi da će James u Manchester Unitedu zarađivati 67.000 funti (oko 75.000 eura), što je gotovo 17 puta više nego što trenutno zrađuje u Swanseaju - 4000 funti (4500 eura).

Inače, Daniel James je prošlog ljeta prekomandovan u prvi tim Swanseaja i nije mu trebalo dugo da pokaže svoje kvalitete.

U protekloj sezoni je odigrao 33 utakmice za Swansea u Championshipu, te je postigao četiri gola i upisao devet asistencija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, utakmicu nakon koje je zapao za oko Manchester Unitedu odigrao je u FA Kupu protiv Brentforda. Tada se na djelu mogla vidjeti i njegova brzina zbog koje su ga počeli porediti za zvijezdom PSG-a Kylianom Mbappeom.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanska_Prangija
Samo je brz, a lopta mu nije bas najbolji prijatelj,
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti