Već kipti u PSG-u: Neymar poželio 'toplu' dobrodošlicu Icardiju
Foto: psg.fr

Fotografija podigla prašinu

Već kipti u PSG-u: Neymar poželio 'toplu' dobrodošlicu Icardiju

Višemjesečna saga oko budućnosti Maura Icardija okončana je nedavno potpisom argentinskog fudbalera za PSG.

Icardi je na Park prinčeva došao na posudbu, ali Parižani će imati mogućnost da njegov ugovor i otkupe od Intera, što će svakako zavisiti od toga kako će se prilagoditi Icardi u klubu.

Mnogi su ubijeđeni kako će Icardijev težak karakter kad-tad dovesti do problema u svlačionici ionako prepunoj osebujnih igrača, a prve 'iskre' s ostatkom zvijezda su, čini se, već počele.

Nedugo nakon što je ozvaničena saradnja na Instagramu se pojavila fotografija Icardijevog saigrača Neymara i, pogađate, Maxija Lopeza, koji je nekada bio najbolji prijatelj Argentinca i suprug Wande Nare.

Fotografiju, istina, nije na društvene mreže podijelio Neymar, već Maxi, ali opet...

"Voljela bih da mislim da je to slučajno sada objavljeno, ali znam da je riječ o staroj fotografiji", komentarisala je Wanda.

Icardi i Maxi bili su veliki prijatelji za vrijeme igračkih dana u Sampdoriji. Njihovoj velikoj netrepeljivosti kumovala je situacija sa Wandom Narom, koja je, podsjetimo, ostavila Maxija kako bi bila s Icardijem.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Top Komentari

Novibroj
Ovi sve prepisuju sa trugi portala I 5 puta istu pricu donose. Jedan admin je dovoljan da vodi vasu web stranicu 1 Kakvi novinari I sranje od portala
4 1
Blokiran
Cuj mumina bosnjacka gamad ti nisi mumin ti si cafir hahaha
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi