"Već sam potpisao za Juventus jer kažu da ne mogu živjeti bez Cristiana Ronalda"

Marcelo se oglasio

"Već sam potpisao za Juventus jer kažu da ne mogu živjeti bez Cristiana Ronalda"

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Marcelo stigao je u Real Madrid još na ljeto 2007. godine, te je s ovim klubom osvojio sve što je mogao.

Marcelo je za mnoge najbolji lijevi bek na svijetu, te je skoro cijelu karijeru proveo u dresu kraljevskog kluba. Brazilac je na Santiago Bernabeu stigao 2007. godine iz Fluminensea i to je bio fantastičan potez kraljevskog kluba.

Ovaj 31-godišnji fudbaler ima ugovor do ljeta 2022. godine i u posljednje vrijeme mnogo se špekuliše da bi mogao napustiti Real. Marcelo se povezuje s prelaskom u Juventus, ali je on odlučio da se oglasi i demantuje sve to.

"Ne želim da idem i iskreno ne vjerujem da me Real želi prodati. Ovo je nevjerovatna priča jer sam davno došao ovdje i uradio sam dosta toga. Dobro je kada se drugi klubovi interesuju za vas, ali moj stav je jasan i to je ostanak u Real Madridu", rekao je Marcelo, te se zatim našalio u vezi špekulacija da ide u Juve.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Pa, prije dvije godine sam potpisao za Juventus i imao sam na sebi njihov dres jer su pisali da ne mogu živjeti bez Ronalda. Ljudi izmišljaju dosta toga", kroz smijeh je dodao Marcelo.

Marcelo je u dresu Real Madrida odigrao čak 505 utakmica, te je postigao 37 golova i dodao je 96 asistencija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije