14

Komentari (14)

andi
Sutra dolazi OLGUN,plaća dugove i ćisti ČELIK,kada ćujete ko ulazi sa njim kao njegov zamjenik i desna ruka,kao sportski direktor,,SVE ĆE SE OKRENUTI PA I ZENICA,,TAJ LIK ČE SVE POĆISTITI,a što je naj bolje za Čelik pokreće krivićne prijave protiv 20 ljudi ,uprava i direktora,dolaze i sponzori,mnogi igraći će dobiti kartu u jednom smjeru,a nije još iskljućena EUROPA,,LIK JE ****N I HRABAR,ZNA POSAO I KONAĆNO GA HOĆE I TURĆIN I FUDO ,da se stane kokošarenju i krađi u NK.ČELIK.pa neka im je sa srećom.
tbra
sta bi od najavljivanja prva tri mjesta...
Benjamingst
Treba ocistiti ljude iz Fudbalskog saveza BiH Neka ih zamjene bivsi FUDBALERI u Savezu BiH Ovo nema nigdje samo u BiH Korupcija
Leo
Pa prije 2 sata napisali da je nezapamćena situacija
E.Car
Nema ih na ovu temu, to su ipak bila druga vremena. Te sezone su osvojili titulu.
E.Car
Sa tri boda ispred Želje i kupljenih nekoliko utakmica sigurno ( Sarajevo-Sloboda)
VelaHavle
A kupljene titule iz 2010. i 2013. ?
E.Car
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.