Večeras će Dinamo bodriti preko 30.000 navijača
FOTO: Index.hr

Susret odluke na Maksimiru

Večeras će Dinamo bodriti preko 30.000 navijača

Fudbaleri Dinamo Zagreba počet će za nešto manje od sat vremena susret posljednjeg kola grupne faze Lige šampiona protiv Manchester Cityja na svom Maksimiru.

Modri još uvijek imaju šansu da se plasiraju u osminu finala najelitnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi, a za to će im biti potrebna pobjeda protiv Građana koji nemaju nikakve ambicije u ovom susretu i kiks Šahtara protiv Atalante.

Iako će ovo biti izuzetno težak zadatak, navijači Dinama očito vjeruju da će biti uspješno izvršen pa će ih se večeras okupiti preko 30.000 na Maksimiru.

Hrvatski mediji javljaju kako je stadion odavno rasprodan i da navijači već uveliko ulaze na njega tako da će Modri večeras sigurno imati ogromnu podršku.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Treba reći i to da će na Maksimiru biti i manja grupa navijača engleske ekipe.

Susret počinje od 18.55 časova.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi