Većinski vlasnik FK Sarajevo: U subotu sam na Koševu sa zastavama Vijetnama i Bosne i Hercegovine
Fudbaleri Sarajeva slave osvajanje Kupa BiH

Većinski vlasnik FK Sarajevo: U subotu sam na Koševu sa zastavama Vijetnama i Bosne i Hercegovine

A. Čaušević, foto: T. Hebib

FK Sarajevo je danas osvojilo svoj šesti Kup u historiju, a u subotu će imati priliku da osvoji i šestu šampionsku titulu.

Bordo tim je poražen na Pecari minimalnim rezultatom, ali je zahvaljujući od 3:0 u prvom meču sasvim zasluženo stigao do svog prvog trofeja nakon 2015. godine.

Izabranici Husrefa Musemića mogu i do historijske duple krune, ukoliko u subotu pobijede Zvijezdu 09 na stadionu Asim Ferhatović Hase zvanično će postati prvaci BiH.

Svoj dolazak na subotnji meč najavio je i novi većinski vlasnik upravljačkih prava FK Sarajevo Nguyen Hoai Nam.

Naim se oglasio na društvenoj mreži Facebook. Prvo je čestitao igračima Sarajeva na osvojenom trofeju u Kupu, a zatim poručio da će 18. maja biti na našem najvećem stadionu i to sa zastavom Vijetnama.

"Prije nekoliko minuta osvojili smo Kupa Bosne i Hercegovine. Do kraja državnog prvenstva ostala su još dva kola, a imamo tri boda prednosti. 18. maja bit ću u Sarajevu sa zastavom Vijetnama i Bosne i Hercegovine", napisao je Nam te dodao:

"Ponosan na klub star 73 godine."

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmaRam4
doce i talibanii s bombomm
0 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi