Vedad Ibišević novi igrač Schalkea!

Potpisao ugovor

Vedad Ibišević novi igrač Schalkea! · Zvanično

M. Šljivak

Vedad Ibišević novi je igrač Schalkea.

Iskusni bh. napadač potpisao je jednogodišnji ugovor sa timom iz Gelsenkirchena i danas je zvanično predstavljen kao novi član kluba.

Ibišević će u Schalkeu nositi dres sa brojem 11, a plata će mu biti 'skromnih' 100.000 eura.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Vedad će sasvim sigurno biti pojačanje za napad Schalkea. Njegovo iskustvo im može donijeti dosta toga, a sigurno je da će znati da zabije gol kada bude najpotrebnije.

Ibišević je prethodnih pet godina igrao za Herthu, a ranije je nastupao za Stuttgart i Hoffenheim.

Top Komentari

Darkwood
Mentor za mlađe generacije. Pod hitno ga u fudbalski savez priključiti kad stane sa fudbalom... aha ,,,stani, ja sam zaboravio da je to kod nas nepoželjno. Moraš imati diplomu bravara da bi pristupio savezu, šteta... sretno legendo?
23 0
Fareus1921
Sretno legendo!
18 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi