Sve je dogovoreno: Ibišević početkom januara potpisuje za novi klub

Ostaje u Bundesligi

Sve je dogovoreno: Ibišević početkom januara potpisuje za novi klub

E. Čaušević

Bh. napadač Vedad Ibišević ostao je bez kluba nakon što je Schalke odlučio da s njim raskine ugovor zbog tuče na treningu.

Ibišević je došao u sukob s pomoćnim trenerom njemačkog kluba, a čelnici Schalkea su ekspresno reagovali i odlučili su da se zahvale iskusnom napadaču na saradnji.

Iako ima već 36 godina interes za našeg nekadašnjeg reprezentativca je itekako velik, a prema pisanju njemačkih medija Ibišević je već pronašao novi klub.

Uglednji njemački Sky Sports objavio je jutros da je Ibišević dogovorio sve s ekipom Kolna, te da će drugi dio sezone provesti u ovom klubu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Koln je tražio napadača jer im je realizacija jako loša ove sezone, a Ibišević im je "zapao" za oko jer ga mogu dovesti besplatno.

Ibišević će ugovor potpisati početkom januara, jer je do 31. decembra ugovorom vezan za Schalke. Također, očekuje se da će saradnja biti na pola godine uz mogućnost da ugovor produži i na narednu sezonu.

Top Komentari

Zaštita Identiteta
Ovaj šalke loš i nikakav majke mi, ni sjena nekadašnje ekipe
7 1
Seljober_Hakinnen
Haj ba Vedo doji kod nas odje u Olimpik Srajevo da bidnemo prvaci
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi