8

Komentari (8)

Ecosport
Upalo mi je u oči prije utakmice da su svi pljuvali Šahu prije utakmice, svi prizivali onog novog golmana, a Šaha odradio dobar pos'o, bez problema. Šta sad kažu qitarski navijači?
bk123
Poslje utakmice u Mostaru kad je primio gol u zadnjim minutama golman Zrinjskog je isto ovo uradio.....Al niste pisali o tome...
Da si odvojio 5 sekundi na pretragu članaka vezanih za utakmicu i situaciju koju spominješ ne bi pisao neistine.
elvedin05
Znas li ti bk123 da sam ja iz Tesnja inace Manijak od rodena , navijao za zrisnki protiv AZ alkmara isto da igra moj klub iz mog grada TOSK , ali gje je preneseno da je velika vecina ovog djela federacije gje je manjiski Hrvatski narod tu noc bio uz Zrisnki iako taj klub u sebi ima ime druge drzave , niko ni to nije zapazio , samo je bitno kad je nesto na nacionalnoj osnovi i na zalost o tome se pise , a to u mostaru nisu krivi ljudi i Zelje to su domacini trebali zabiljeziti i gurniti tako lepu gestu u svjket sporta i navija ali nije to u interesu nasim trojanskim konjima sve mora ici po nacionalnom kljucu .
Drakula
Muftic je dobar realno,bolji je od rezervnog onog sto im je branio 100 puta. Cak jos njihovo dijete sve je stvar sad kako ce se postavit prema ovom momku jer zasluzuje biti medju prvi 11. Bolje im je da Cocalic,Stilic,Kosoric se penzionišu jer koce sa svojim godinama dosta igru.
Barbosa
Bravo Šaha♥️♥️♥️
Barbosa
Bravo Šaha???
rossoneri83sa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.