5

Komentari (5)

Zulfikar
Sprovodi se linč ovog insana radi istine koju je izrekao . Pravo pitanje bi trebalo glasidi po kojim kriterijama i osnovama se jedna azijska zemlja clanica UEFA?
Hanibal
Ne vidim da je ista rekao sto nije smio! Zar se ne smije reci istina! Zar se ne smije reci istina o specijalnom trtmanu teroristicke drzave koja ima prava iznad svih drugih. Zasto se jos ne pokrece tuzba za ratni zlocin u Gazi i drugim palestinskim teritorijama??
TurgutBayraktar
Zato sto je izrael ruke amerike cal ima amerckih specijalaca u gazi da vode te kvislinge
antiTrojkas
Zar nisi shvatio da je ovaj sporrsport.ba sportska cionisticka stranica tamo Njihove stranke?Da "objektivno"informisu poput Fake TV,N1,Avaza,Kurira,Vecernjaka,Poskoka..
user1676316460
Vidi se iz komentara da ti je bakir ko babo dok ne volis Facetv i N1 ??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.