10

Komentari (10)

Jakako
Vatreni navijač sam Kosova danas
GuiliDamou
Pa to ti je dokaz moj Muriqi da Kosovo je Amerika! Nista drugo… Samo je Amerika mogla narediti vlastima Kosova da puste cionisticke policajce, vojnike i obavjestajce na tlo Kosova.
Chelsea1
Zgazite ih na terenu
TurgutBayraktar
Pa vasa vlada je kriva sto je dozvolila to haha koja glupost. To s emozda dozvoljavav za diplomate itd ali ne ekipe sportista itd uglavnom to ie isto orovokacija nekakva od izraela kao da su kosovari oloś neki
Kriva je Kosovska vlada sto je uopste dozvolila ulaz Izraelske policije dodje na Kosovu, hajde vi pokusajte dovesti svoju Kosovsku policiju u Izraelu, ne bilo nikakve sanse, a to opet znaci da je Kosovo *****a od republike, pa hajde kad ste republika dokazite to na dijelu, garant da Srbija i Hrvatska ne bi dozvolili Izraelsku policiju u svojoj zemlji, pa makar se ta utakmica ne odigrala, samo govorim istinu, ma koliko ta istina nekome bila gorka, inace nemam nista protiv Kosova i Kosovara, ja bih zelio da Kosovari pobijede Izrael i naravno navijat cu za Kosovo.
Jakako
Niko se ne može politički suprostaviti Usraelu u Evropi! Hlupaš bez veze
BAJSJECAR1977
Šta uopšte ovi židovi rade u Evropi....banda
Poveli su svoju policiju, svoje ljekare, svoje kuvare i donijeli svoju svoju vodu i hranu, pa ako je tako, onda svaka reprezentacija koja bude igrala u Izraelu isto tako treba povesti svoju policiju iz svoje zemlje da ih cuvaju u Izraelu, pa kad moze Izrael a zasto ne bi mogle to uraditi i druge zemlje koja god bi igrale u Izraelu.
Manager
Jer je Izrael nuklearna sila imaju atomake bombe drugi nemaju osim jos 6 drzava.
BosanskaSvedska
Ovi zidovi citav zivot ce biti u strah,tako i treba!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti