Defanzivac Željezničara "izranjavan", ali poručuje da nema odustajnja

Poslije jednog od treninga

Defanzivac Željezničara "izranjavan", ali poručuje da nema odustajnja

A. Čaušević

Fudbaleri Željezničara su ove sedmice dobili novog trenera pošto je Blaž Slišković naslijedio Amara Osima. 

Pod vodstvom popularnog Bake koji će za prvi cilj imati da razbudi tim i pokuša izboriti plasman na euroscenu odrađeno je nekoliko treninga.

Treninzi su očigledno bili poprilično intenzivni uz dosta borbenosvi, volje i žara. To se da zaključiti na osnovu objave Vedrana Vrhovca.

Naime, defanzivac Plavih je na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju sa nekoliko ožiljaka na licu, ali i poručio kako nema odustanja.

Vrhovac koji je na Grbavicu stigao prošle godine imao rane čelu, nosu i iznad oka, ali se ljekarska služba Željezničara pobrinula da sve bude uredu.

Inače, ovaj 22-godišnjak je u proteklom periodu bio kamen spocitanja za Željino dobijanje licence. Međutim, uplaćen je dio novca Čeliku pa se i tom problemu nazire kraj.

Vedran Vrhovac
Vedran Vrhovac FK Željezničar FK Željezničar Pozicija: DF

Statistika

17 nastupa
17 kao starter
6 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
2 golova
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da nema odustajanja Vrhovac i kolege imaju priliku da pokažu danas kada ih čeka teško gostovanje Radniku koji prolazi kroz dosta turbulentan period.

Željezničar ovog proljeća ne zna za pobjedu i danas je imperativ u Bijeljini osvajanje punog plijena te prekid crnog niza koji traje još od decembra.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K78
Jarane promasio si portal....
3 0
daca
Ovi srbi sve negativno o Putinu osporavaju a pazi sta jucer reče Putko: U odmetnutim proruskim pokrajinama na jugoistoku Ukrajine - Lugansk i Donjeck - uvedeno je izvanredno stanje zbog, kako kažu, "očekivanog ukrajinskog napada", na što je predsjednik Vladimir Putin kazao kako "neće dozvoliti novu Srebrenicu" (a tom usporedbom je izazvao veliko nezadovoljstvo u Srbiji),GENOCID JE BIO
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi