Vego: Spremni ćemo dočekati prvenstvo, protiv GOŠK-a nikom neće biti lako

Fudbaler kluba iz Gabele za SportSport.ba

Vego: Spremni ćemo dočekati prvenstvo, protiv GOŠK-a nikom neće biti lako

A. Beganović

Nogometaši najprijatnijeg iznenađenja drugog dijela prošle sezone, GOŠK-a iz Gabele, privode kraju pripreme na Kupresu. 

Izabranici Feđe Dudića još danas i sutra će vježbati na Kupresu, a finalni dio priprema odradit će u Gabeli gdje će na otvaranju sezone odmjeriti snage sa Željom. Atmosfera u taboru GOŠK-a je izvrsna, a da se na Kupresu radilo žestoko potvrdio nam je i mladi reprezentativac naše zemlje i lijevi bočni ekipe iz Gabele Stjepan Vego.

"Još danas i sutra smo ovdje. Mislim da smo odlično odradili pripreme i spremni ćemo dočekati početak prvenstva. Dva treninga dnevno, žestok ritam i mnogo rada na taktici obilježili su pripreme. Atmosfera je fenomenalna i smatram da taj podatak mnogo toga govori", istakao je Vego za SportSport i još jednom se dotakao svog debija za mladu reprezentaciju u Albaniji i iznio je svoja očekivanja za novu sezonu.

"Da mi je neko prije godinu rekao da ću debitovati za reprezentaciju ne bih mu vjerovao. No, dobar rad i sjajan odabir sredine su bili presudni. Pokusat ću dobrim igrama 'natjerati' selektora na novi poziv. Od nove sezone očekujem nastavak dobre serije iz finiša prošle. U klubu su stvari posložene, vodi nas sjajan trener i sada je sve na nama. Mislim da možemo biti prijatno iznenađenje, a mnogo toga će zavisiti i od otvaranja sezone. U prvom kolu nam dolazi Željo i svi razmišljamo o tom meču. Vidjet ćemo, optimista sam i to s razlogom i znam da nikom protiv GOŠK-a neće biti lako pa ni Želji...".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi