Vela: Barcelona me u januaru željela dovesti

Najbolji strijelac MLS-a

Vela: Barcelona me u januaru željela dovesti

Partije koje iskusni Carlos Vela pruža u MLS-u za Los Angeles nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Vela je 'preko bare' došao u januaru iz Real Sociedada, a danas kada na kontu ima 27 pogodaka u 26 utakmica mnogi ga svrstavaju među najbolje igrače MLS-a, što ne prolazi nezapaženo.

Tako je Vela još u januaru imao mogućnost da se vrati u Evropu, a zvala ga je, ni manje ni više, nego - Barcelona.

"U januaru se lako moglo dogoditi da se vratim. Odmor je trajao i moj agent me pozvao i rekao da postoji interes Barcelone. Oni su željeli da dođem igrati četiri mjeseca, a onda da se vratim u Los Angeles... Da je bilo samo do mene, sigurno bih prešao", kazao je Vela.

Umjesto Vile na Nou Camp je došao Kevin Prince Boateng, što se po katalonski klub na kraju nije ispostavilo kao najbolji posao.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti