Vela poručio Zlatanu: Bolji sam od tebe
Nije se dugo trebalo čekati na odgovor Carlosa Vele

Meksikanac odgovorio Ibrahimoviću

Vela poručio Zlatanu: Bolji sam od tebe

S. Pašalić

Los Angeles Galaxy je sinoć u gradskom derbiju savladao Los Angeles sa 3:2.

Dva gola za goste je postigao Carlos Vela, ali je prvo ime susreta bio sjajni Zlatan Ibrahimović koji je postigao hat-trick i tako donio svom timu pobjedu.

Prije meča je Ibrahimović imao jedan intervju u kojem je novinar pokušao objasniti kako je Carlos Vela bolji od Šveđanina s obzirom da je postigao 19 golova i upisao 12 asistencija do sinoćnje utakmice, ali je odmah uslijedio odgovor Ibrahimovića.

"Kažeš da si najbolji igrač u MLS-u, a tu je i Calros Vela iz Los Angelesa koji je dao 19 golova i ubilježio 12 asistencija, a njegov tim je prvi na tabeli. Da li još uvijek smatrate za sebe da ste najbolji igrač MLS-a", pitao je novinar, a onda je počeo Ibrin šou.

"Daleko najbolji jer on je u najboljim godinama karijere. Koliko ima godina?", pitao je Ibra, a novinar je kratko odgovorio: "Carlos Vela ima 29 godina".

"29, igra u MLS-u u najboljim godinama. Gdje sam bio ja kada sam imao 29 godina? Da, u Evropi i to je ogromna razlika", zaključio je Ibrahimović.

Sada je uslijedio i odgovor Vele koji nije ostao dužan Ibrahimoviću:

"Poređenje bi pokazalo nedostatak poštovanja prema njemu, ali ako pogledamo statistiku i zaboravimo starost i bilo šta drugo, sada sam bolji od njega, to je stvarnost", rekao je 30-godišnjak nakon utakmice Tomu Marshallu iz ESPN-a.

Top Komentari

Zippo
Kako ono ibra kaze .veci mi je nos od tvoje karijere haha
9 3
GospodinIzSarajeva
Ne provaljuj se,ibra je za tebe babo
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi