Veladžić napustio Leixoes

Nakon pola godine

Veladžić napustio Leixoes · Saznajemo

Epizoda Demirela Veladžića u portugalskom drugoligašu Leixoesu nije potrajala.

Naime, ovaj bivši kadetski i juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine je odlučio napustiti Leixoes, odnosno jednostrano raskinuti ugovor na štetu kluba koji nije ispoštovao stavke istog. 

Tako je 19-godišnji Veladžić nakon pola godine primoran potražiti novu sredinu. U ovom momentu ima već nekoliko ponuda "na stolu", a pitanje novog angažmana bi trebao riješiti u narednoj sedmici.

Veladžić je, podsjetimo, prije nego što je otišao u Portugal bio jedan od najtalentovanijih nogometaša u Akademiji FK Sarajevo. Prema nezvaničnim informacijama, Leixoes je bh. premijerligašu za njega i Nedima Hadžića bio izdvojio 300.000 eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti