7

Komentari (7)

zgembo.popuslic
Zrinjski osvojio osmu titulu i o njima jedan clanak sa utakmice i jedan kako su proslavili titulu. BH Dinamo osvojio trece mjesto u ovoj kukuruz ligi i o njima 10 clanaka, a Varesanovic je novi Guardiola. Izgleda da Mirvic dobro placa da se pise o njima.
Popij Hapaurin da se smiriš malo. Logično je da će pisati o Sarajevu, neće valjda o vašim pomozi.ba akcijama i vašoj fašističkoj braći svinjevcima. Dozivate li praljka još ili je sad ratko na redu?
zgembo.popuslic
Prije bi trebalo da pisu o Zeljeznicaru koji je bio pred gasenjem, nagomilani dugovi, igraci igrali bez plata koje su ionako bile mizerne u odnosu na ostale klubove i opet su skoro pa izborili evropu. Dok milioneri sa lavora, divovi, samoprozvani BH Dinamo, prvaci svemira i sta sve nisu, sa milionskim budzetom jedva u predzadnjem kolu osigurali evropu. Da nije tragicno bilo bi komicno
Doki
Da nisi zaboravio Velež, s obzirom da je Velež sve sam postavio na zdrave temelje mislim na infrstruktiru. Je li i dalje ima rupa i lokvi kao na Koševu ispred stadiona Pod Bijelim Brijegom? Zrinjski jest uspio, ali uspio ponajviše igračima Želje, Sarajeva, igračima iz Hrvatske, i ovih ostalih naših klubova. Ovi iz Hrvatske su na kaljenju kao i Modrić da ne bi bilo zabune. A ono što je najžalosnije koliko imaju igrača isti Zrinjski svojih iz podmlatka, nešta možda slično kao i većina samo da se ispoštuje formalnost!!!
Drakula
Joj kad je Muharemovic zabio genku i sad se sjecam odma euforija proradi u meni
user1677432590
Hercegovci uhvatite se plastenicke proizvodnje nije fudbal za vas a ko gubi ljuti se. VOLIM TE SARAJEVO
DOKTOR_GAZ_
Pazi Lede, ZMRZI CE TE OVI sto BOJKOTUJU UTAKMICE, a vole klub IZ INTERESA..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.