25

Komentari (25)

dinass
Kad sam ja napiso da je.mogo igrati jos par godina za reprezentaciju lupali ste minuse sad mi napusite idioti.
BobPaisley
...ne znam ko ti je lupao minuse,ali to je i budali jasno...razni Bajici i Hodzici nece zajedno u karijeri zabiti golova koliko je Ibisevic,a dobijaju pozive ispred njega...otjerase covjeka koji igra prvu postavu u ekipi iz Bundeslige,i to sa 36 godina na ledjima lik hladno najbolji igrac u ekipi i kapiten.
Zulfikar
Dobijaju levati koji se trebaju prodati, savez je skup mafijasa. Neka su Vedo i Lula otisli, sta da se frustriraju sa šabanima.
dinass
Druze 11 minusa sam dobio,nisam mogo vjerovat
Jupp
To su svi znali da moze jos igrati, nisi toplu vodu izmislio..
gh0ast
Ma jbg ne mozemo ni mi igrace do 40te drzati u repci. Vedo jeste kvalitet, idealan bio u napadu sa Dzekom,koji ce se penzionisati najverovatnije poslije eura, al jbg mora sa mijenjati. Zivot ide dalje, naici ce novi Bolic, Barbarez, Pjanic, Ibisevic, Dzeko, Begovic...
Nije kasno Bajevicu da naknadno pozove Ibisevica u reprezentaciju BiH.
gh0ast
Ali zasto? Dadni priliku eto nekome ko je slican njemu. Vedo je svoju pricu ispricao, ostao nam svima u srcima, red je na nove heroje i nove lidere reprezentacije. Ili vam je kladionica bitnija pa da budete sigurni da igrate na dobru kvotu.
Arnel925
Izvini Dinss pogriješio sam što sam ti pucao minuse tad u to vrijeme. Oprosti
nedoni46
Dino Hotić... (grohotom se smijem)
Edin Merlin
Dobar čovjek,dobar igrač. Bitno je da je Dže'Go uložio pare u Rvatskoj. Pljuc
Uranija
Trebao je nama podijeliti pare pa da ga više volimo, i onako nam je počeo biti za sve kriv. Čudna smo mi bagra
Malilav22
Ako se smatraš bagrom budi ali za mene Dzeko glumi velikog patriotu a igra u repki sa cetnikom i ljubitelj Ratka Mladica vazno Vranješ . Zato su Ibiševic i Lulic se odrekli repke
gh0ast
A jest odrekli su se repke u cvijetu mladosti (bošnjo zatucani, sarkazam je) Svaki zivi fudbaler se u 30+ penzionise iz repke. Vi sve nadjete pametovati, sta seres majke ti vise. Njegovo je igrat ZA reprezentaciju, da predstavlja državu SVOJU sa SVOJIM suigracima. Politika ga ne interesuje. A kako znam, bosnjo brdski, i Ibisevic i Lulic su igrali sa njim.
Uranija
@Malilav22 ti znaš zašto su se Ibišević i Lulić ‘odrekli’ reprezentacije.hahahahaha pa ti si ‘samo’ zatucan, ti nisi nimalo bagra.hahahahaha. Navijaj za tursku onda, tamo nema Edina Džeke. Bože sačuvaj kakvih nas sve ima.
Malilav22
Koliko no Ronaldo ima godina ? A igra i gine na tereni kada za Portugal igra . Neka sam ja zatucan ali ako nas komšije napadnu kao u 90tim opet ce zatucani Bošnjo branit tvoje i moje
Malilav22
Koje veze Turska ima sa mojim komentarima? 90%Srba iz Bosne bi sutra glasali za podjelu Bosne i samo koji nisu dovojno dobro da igraju za Srbiju odluce se za maticnu BiH misleci bolje šta nego ništa i da takve ljude poštujem ?!
Uranija
Hajde promjeni portal, idi budi negdje drugo ‘patriota’ i pričaj o ratu. Ti ćeš ‘pljuvati’ po Edinu Džeki.
Ivica_Osim8
sta mislis sto Vahid Alihohodzic nece i nikad nije htio da trenira repku? zato sto nam je savez vazda mafijacki
Benjamingst
Treba da tebe pita gdje ce svoje pare da ulozi....
Jupp
Seljacicu sta ti imas sa Dzekinim parama ? Uzimas sebi za pravo, da komentarises gdje ko trosi svoje posteno zaradjene pare ? Pa taman da ih je komsiji u pakas gurno, ne daje ti za pravo da pljujes postenog insana
gh0ast
Ma **** te podjela bosne na sportskom portalu idiote jedan. **** te onaj ko te zadoji time.
gh0ast
Savez je bagra za sebe, to stoji. Al nazivi srbin bosnjak hrvat nema veze sa time
gh0ast
Dzeko zaradio i moze investirati u picku materinu ako hoce. Nije mi jasno sta se svi pale, odjednom ocekuju neku pomoc. Stvori sebi, pa sebi pomozi.. i pored toga sve govoriteON IGRA SA CETNIKOM, majke ti sa kime igra u Romi? To te ne tangira, **** se tebi. Igraju sa stotinu pura gorim od Vranje. Da je Vranja zasrao, itekako, al da se pljuju drugi igraci zbog necijeg drugog postupka,pa to nema veze s mozgom.
GigantMostarski
@Edin Merlin ti si uvjerljivo najgluplji i najzatucaniji lik na ovom portalu!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.