Odlične vijesti za Dudića pred revanš protiv AEK-a u Atini

Velež će biti "pojačan" u revanšu

Odlične vijesti za Dudića pred revanš protiv AEK-a u Atini · Saznajemo

E. Čaušević

Fudbaleri Veleža u četvrtak igraju u gostima protiv AEK-a revanš utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige.

Rođeni su oduševili sve prije nekoliko dana kada su na Grbavici uspjeli da pobijede AEK sa 2:1, te u Atinu putuju puni samopouzdanja da mogu napraviti iznenađenje i proći dalje.

Velež je u prvoj utakmici gubio sa 1:0, ali je sjajnim preokretom i golovima Omara Pršeša i Dženana Zajmovića uspio da pobijedi na kraju sa 2:1.

Revanš utakmica igra se već u četvrtak u Atini, a ekspedicija mostarskog kluba sutra ide put glavnog grada Grčke.

Feđa Dudić u prvoj utakmici nije mogao računati na Samira Radovca i Denisa Zvonića koji su imali problema s povredama i jednostavno nisu mogli biti spremni za prvi meč iako su imali veliku želju da igraju.

Dudić nije htio ništa da rizikuje i odlučio je da odmori Radovca i Zvonića, te je Velež došao do sjajnog rezultata što je na kraju bilo najbitnije.

Međutim, kako saznaje SportSpor.ba Dudić će u revanš utakmici protiv AEK-a moći računati na Radovca i Zvonića koji su se oporavili od povreda i bit će u konkurenciji za ovu utakmicu.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Također, igrači Veleža sutra putuju charter letom iz Mostara, te će odraditi još jedan trening u Atini pred utakmicu protiv AEK-a.

Treba dodati da se revanš utakmica između AEK-a i Veleža igra u četvrtak od 20 sati na Olimpijskom stadionu u Atini.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Velež ne zna šta ga čeka u četvrtak, nadam se da su ponijeli bijele zastave.
3 51
AxByCz
Šta kažeš, "igra se u 29 sati". Pa jbt gdje vi živite?
21 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi