Poznati glumac voli Velež: Mostar u srcu, Velež do groba

Sergej Trifunović je jedan od Rođenih

Poznati glumac voli Velež: Mostar u srcu, Velež do groba

M. Šljivak

FK Velež napravio je veliki rezultat savladavši AEK na Grbavici rezultatom 2:1.

Iako su Rođeni u ovom meču bili autsajderi, fenomenalnom igrom i velikom borbom su uspjeli da savladaju atinski tim i da u revanš uđu sa jako dobrim rezultatom.

Čestitke za Velež stižu sa svih strana, a oglasio se i veliki navijač mostarskih Rođenih, poznati srbijanski glumac Sergej Trifunović.

"Velež - AEK 2:1.Posle 33 godine, FK Velež na mapi. Fala Želji što je uletio stadion ko i vazda, fala Sarajevu što je gorilo noćas za Mostar. Mostar u srcu, Velež do groba", napisao je Trifunović na Twitteru.

Trifunović je rođen u Mostaru i kao dječak je navijao za Velež, pa se uvijek rado vraća u grad na Neretvi.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Nikad nije krio svoju ljubav prema mostarskim Rođenim i ona je prema Veležu i Mostaru vječna.

Velež ima veliku šansu da prođe u naredni krug Konferencijske lige i sa ovakvom igrom i borbom kakvu su igrači Rođenih prikazali na Grbavici sa pravom se imaju čemu nadati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tomas_Danijel
Bože mentola, čovjek iskaže poštovanje i ljubav prema rodnom gradu i klubu kojeg od malena poštuje i voli i opet Federacija ne može da ne pomene ******e, srebrenicu i genocid.. Al su vama mozgovi isprani...
2 9
damir83
Jel to onaj što pjeva četničke pjesme kada se napije il sam ga zamijenio ?
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti