Navijači Veleža oduševljeni: Vahid Halilhodžić nakon duže pauze ponovo na stadionu Rođeni

Legenda mostarskog kluba na tribinama

Navijači Veleža oduševljeni: Vahid Halilhodžić nakon duže pauze ponovo na stadionu Rođeni

E. Čaušević, foto: A. Čaušević

Fudbaleri Veleža igraju trenutno na svom terenu derbi 29. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv banjalučkog Borca.

U prvom poluvremenu na stadionu Rođeni vidjeli smo dosta uzbuđenja u duelu starih rivala, a nakon prvih 45 minuta Velež vodi sa 1:0.

Velež je do prednosti stigao već u šestoj minuti kada lopta uz dosta sreće dolazi do Nermina Haskića koji ju šalje u mrežu gostiju za veliko slavlje navijača mostarskog kluba.

Razloga za sreću navijači Veleža mogli su imati i kada su nakon dugo vremena na stadionu ovog kluba vidjeli i veliku legendu Rođenih.

U pitanju je legendarni bh. stručnjak Vahid Halilhodžić koji je iskoristio priliku da prati današnji susret Veleža i Borca.

Halilhodžić je na stadion Rođeni došao nakon nešto duže pauze, a navijači mostarskog kluba su oduševljeni što je jedna od najvećih legendi Veleža danas uz svoj klub.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Legendarni bh. trener na meč je stigao u društvu predsjednika Veleža, Senada Kevelja, te sigurno da može biti zadovoljan s onim što su Rođeni pokazali u prvom poluvremenu.

Također, treba istaći da se na tribini nalazi i selektor naše fudbalske reprezentacije Faruk Hadžibegić koji ima priliku na sceni vidjeti potencijalne igrače za naš nacionalni tim.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
HHhaahhhhhahahhaahahahhha
2 2
remwheek
Otvorena potraga za seksualnim partnerima u vašem gradu i po interesima, za sada sve anonimno i besplatno. Stvarno super stvar, koristite ------> shrinke.me/kisa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi