Velež će pod Bijelim brijegom imati brojnu podršku

Mostarski derbi se igra u nedjelju

Velež će pod Bijelim brijegom imati brojnu podršku

Admin Čaušević

Nakon tri godine pauze u Mostaru će ponovo ligaški derbi igrati Zrinjski i Velež. 

Prvi ovosezonski okršaj Plemića i Rođenih na rasporedu je već u drugom kolu Premijer lige, a mjesto održavanja bit će stadion Pod Bijelim brijegom.

Uzimajući u obzir rivalstvo između dva kluba tribine mostarskog stadiona bi trebale biti poprilično ispunjene.

Na ovom meču brojnu podršku imat će i Velež čijim će navijačima pripasti do 5 % ukupnog kapaciteta, tj. oko 400 ulaznica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sve ulaznice za pristalice Rođenih će biti evidentirane na ime i prezime, a na stadion će doći organizovano te uz pojačanu policijsku pratnju.

Utakmica Zrinjski - Velež na programu je u nedjelju s početkom u 20 sati. Obje ekipe su novu sezonu počele porazima i to od Sarajeva (0:1), odnosno od Mladosti (1:3).

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samoiskreno
Tri najbrojnije i najvece skupine su Horde Zla, Manijaci, Robijasi. Ostalo sve do 300 ljudi u kopu iako ozbiljno i mocno djeluju Ultrasi i Lesinari ali ovima drugima klub placa sve pa im je to veliki minus. Nakon nabrojanih 5 dolaze Red Army i Fukare pa tek onda Skripari.
15 0
Ljacmu1
Kod Veleža igraju djeca i drugoligaški igrači. Nisu se pojačali. Još će se ta djeca uplašiti kada zagrme Ultrasi.
0 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi