Velež će potpisati ugovor s Nukićem, uskoro nova pojačanja

Direktor Veleža potvrdio

Velež će potpisati ugovor s Nukićem, uskoro nova pojačanja

M. Maksimović

Mladi fudbaler Mirsad Nukić koji je nedavno iz Radničkog došao u Velež na jednom od svojih prvih treninga doživio je tešku povredu i sigurno je da do kraja sezone neće upisati debi za Velež. 

On je sinoć operisan u Mostaru, a sve troškove njegovog oporavka do kraja će snositi Velež, potvrdio je direktor Himzo Đonko.

“On je praktično naš igrač iako još nije debitovao. Ovdje se povrijedio i mi ćemo do kraja snositi troškove njegovog oporavka i svega ostalog. On će bez obzira na sve uskoro potpisati ugovor”, rekao je Đonko.

Direktor Veleža zadovoljan je učinjenim u dosadašnjem periodu, kako po pitanju infrastrukture, tako i reorganizacije omladinskog pogona. Rezultati prvog tima nisu bili za pohvalu, ali će, uvjeren je, na proljeće sve izgledati odlično.

“To što radi predsjednik Hasić je čudo! Svaka mu čast, kako njemu tako i ostalim članovima Uprave. Klub staje polako na zdrave noge i počinje funkcionisati na pravi način. Omladinska škola posebno počinje funkcionisati i raditi na pravi način, a za kratko vrijeme ostvarili smo i značajne rezulate, pa su neke naše kategorije pobijedile Željezničar i Zrinjski”, pohvalio se direktor Veleža.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Do kraja zime u Mostar će doći još nekoliko provjerenih pojačanja.

“To je posao trenera Rahimića koji je ujedno i menadžer. Mi smo tu da ga podržimo. Brazilac Ricardo je već završen, a uskoro slijede i nova pojačanja. Sutra je na programu test utakmica za igrače na probi”, dodao je Đonko.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi