Oglasili se iz Veleža: Navijači s članskom kartom imaju prednost za kupovinu ulaznica

Za meč protiv Colerainea

Oglasili se iz Veleža: Navijači s članskom kartom imaju prednost za kupovinu ulaznica

E. Čaušević

FK Velež će u četvrtak po prvi put nakon 33 godine igrati evropsku utakmicu.

Rođeni su u prošloj sezoni bili najprijatnije iznenađenje u Premijer ligi BiH i uspjeli su na kraju da završe na trećoj poziciji, te se plasiraju u Evropu nakon 33 godine čekanja.

Velež u prvom pretkolu Konferencijske lige igra protiv Colerainea iz Sjeverne Irske. Prva utakmica igra se u četvrtak i to na stadionu Grbavica od 20:30 sati.

Poznato je da Velež još uvijek ne može igrati evropske mečeve na svom terenu, te su odlučili da protiv Colerainea igraju na Grbavici.

Ono što je posebno obradovalo mnoge jeste da će na tribinama biti publika nakon više od godinu dana. Odobreno je da na stadionu Grbavica na ovoj utakmici bude 5.000 navijača.

Navijači Veleža pokazali su veliki interes za ovu utakmicu i pored mnogih uslova koje moraju da ispune ukoliko žele da uđu na stadion.

Oglasi

-Da je prebolovao virus COVID-19 u poslednjih 6 (šest) mjeseci i da predoči potvrdu o prebolovanom COVID-19;
-Da je vakcinisan i revakcinisan
-Da je vakcinisan u posljednjih 14 (četrnaest) dana bar jednom dozom vakcine
-Ako nije vakcinisan da posjeduje negativan PCR test ne stariji od 72h
-Da posjeduje negativan brzi antigen test, ne stariji od 24h

Iz Veleža su večeras odlučili da se oglase povodom prodaje ulaznica. Mostarski klub je poručio da će prednost imati navijači koji imaju člansku kartu FK Velež za sezonu 2020/21.

"U ponedjeljak, 05. jula 2021. godine od 13h u prostorijama kluba na adresi Adema Buća 6 u Cernici, svi oni koji imaju člansku kartu FK Velež za sezonu 2020/21 mogu kupiti kartu za utakmicu 1. pretkola UEFA Europa Conference League između FK Velež i Coleraine FC, koja se igra u četvrtak, 08. jula 2021. godine od 20:30h na stadionu Grbavica".

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

"Moguće je kupiti jednu kartu sa jednom članskom kartom. Od utorka, 06. jula 2021. godine, od 12h počinje slobodna prodaja preostalih karata. Za vrijeme prodaje karata, Fan Shop će raditi do 20h. Hvala na razumjevanju!", navodi se u saopštenju.

[facebook]https://www.facebook.com/velez.fk/posts/2970809643186212[/facebook]

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brigata_rossa.1981
Nek se trese Grbavica, dolazi ARMIJA!!
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi