17

Komentari (17)

user1574859714
Ma ja pustite ih,samo su pare bitne. Gdje vam je dostojanstvo kad su nam isti ti navijaci pjevali druga liga prije mjesec dana.
Mire82
I vi ste nama gospodski odgovorili kavezom. Nikada vam ne bih dozvolio da igrate na Grbavici,osim da gostujete Želji.... Pokazali ste svohe lice i za mene ste umrli pijačari....
CRVENIDJAVOLI1922
Pa prijatelju radi se tribina sačekaj još malo pa ćeš vidjeti.
rodjak
pa care nije bio kafez postavljen samo radi vas nego za sve navijacke grupe.Savez je nacelno bio odobrio taj kavez pa je onda pod pritiskom javnosti rekao da se mora preurediti.Da se ne lazemo i ja sam bio protiv onog prvobitnog izgleda kafeza i mislim da nije bio ok ali savez je rekao da je to ok.Dok napravimo ovu tribinu ugostit ce mo mi gospodski sve navijacke grupe na nasem stadionu ,bice pod krovom na finom mjestu i finim pogledsom sa stolicama na prejklapanje i modernim wc-ovima ,samo jos malo dok ovo zavrsimo .
Zaboli nas sto smo mi za tebe umrli evo necemo moci zaspati
user1675926959
Nermin Nikšić naredio da se mora igrati na Grbavici inače.....
user1676717906
Nek se kurca napusi niksic eno mu konjica usta mu se serem
Defensor81
Sretno svim nasim klubovima u evropi Da Bog da dogurali svi do grupne faze barem MUSVDG
rodjak
Hvala Zelji na ustupanju njihovog stadiona za nase Evropske utakmice?, a i Zeljo ce zaraditi od toga , dakle dobro je za oba kluba . Forza Velez
Lafo
Super a oni ni naše omladince ne prime domaćinski...
user1705610547
Željo je dobio novu Upravu, otud i novi odnosi klubova. Sarajevo je ipak bliže od Zenice i sasvim razumna odluka. Isto tako, u samom Sarajevu živi ogroman broj navijača Veleža. Još samo da sw uzbjegne 11.07 i da napravimo spektakl na Grbavici.
reddevils1981
Gospodski potez ekipe Željezničara. Sreća pa se ne pitaju naše balije koje komentarišu svaku objavu pod dozom agresive
vence
Slažem se, ali treba/mo shvatiti i da je u pitanju biznis..da su klubovi danas(nažalost) kompanije i da će svaka posjeta biti uredno plaćena..tako da je bilo i prošli put, a nijedna jedina stolica nije falila, a kamo li šta dr.
mido1921
Biznis ili ne, nije bitno. Neće se Željo obogatiti zbog par hiljada maraka. Ovdje se radi o gospodskom potezu uprave, a sve zbog pokušaja normalizacije odnosa dva nekada prijateljska kluba. Prešlo se preko kaveza, napada u Hrasnici, itd. Nikad Željo nije gledao neprijateljski Velež nego su navijači Veleža zbog ulizivanja kitarima pravili animozitet.
JedanIzMostara
Druze tenzije postoje, ali Željo mi kao klub nikad nije bio mrzak čak štaviše smatram ga poslije Veleža za svoj klub, kao i Sarajevo, zato sto su to nasi velikani, puna je kita raji ovih plasticnih klubova. Uvijek sam dolazio i na evropske tekme Zelje i Sarajeva, isto kao da igra reprezentacija. Steta bi bila da se tenzije prodube jer znam dosta navijaca svoga kluba koji apsolutno nemaju nista protiv Zelje i nemojte mislit da je nama drago sto je Zeljo bio u borbi za opstanak,jer kakva je liga bez Zelje?
Tesko je to njima objasniti druze kad oni sve zivo mrze sto ima veze sa Pitarima. Uvijek su postojale bratske grupe sad sto to plavim smeta nismo im mi krivi. Pozz za sve dobre ljude
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti