Velež i definitivno na Grbavici igra evropske utakmice!

Sve je jasno

Velež i definitivno na Grbavici igra evropske utakmice!

Esmer Oštraković

Nakon što je uprava Veleža poslala upit upravi Željezničara oko odigravanja evropskih utakmica na stadionu Grbavica danas je stigao i odgovor.

Naime, kako SportSport saznaje odgovor je bio pozitivan, te će Velež svoje evropske utakmice igrati na Grbavici.

Naravno, Željezničar će od Veleža dobiti određen novčani iznos, ali nam ti detalji nisu poznati.

Ovo je vjerovatno posljednji put da Rođeni igraju van svog terena evropske utakmice, a ta činjenica sigurno raduje navijače ovog kluba.

Stadion će ubrzo biti spreman da ugosti evropske ekipe, ali nažalost to još uvijek nije slučaj, te će Velež ponovo na Grbavicu.

Oglasi

FK Velež je izborio nastup u prvom pretkolu Konferencijske lige, a 18. juna saznat će i protiv koga igra.

Ekipa Veleža će 17. juna početi pripreme za evropske mečeve, a ekipa će trenirati na Kupresu i u Mostaru. Za očekivati je i nova pojačanja koja bi pomogla Veležu da ostvari što bolje rezultate u mečevima kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mihael Mlinarić je produžio ugovor sa FK Velež, baš kao Klemen Šturm, dok je prvo pojačanje za novu sezonu Karlo Išasegi, koji je došao iz Cibalije.

Klub su prethodno nastupili neki od fudbalera, kao što su Adnan Džafić, Emir Halilović i Saša Domić, a sasvim sigurno će biti još promjena u ekipi tokom narednog perioda.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hvala
5 2
rodjak
Hvala Zelji na ustupanju njihovog stadiona za nase Evropske utakmice?, a i Zeljo ce zaraditi od toga , dakle dobro je za oba kluba . Forza Velez
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi