Velez i Suso za tri minuta "sredili" Espanyol

Španska Primera

Velez i Suso za tri minuta "sredili" Espanyol

Almerija je na gostovanju kod Espaniola ostvarila veroma značajnu pobjedu i uhvatila slamku spasa u borbi za opstanak. 

Taktičko nadmudrivanje dvaju trenera donijelo je tvrdu i neizvjesnu utakmicu, a na kraju su se rezultatom 2:1 radovali gostujući igrači.

Poveo je Espaniol preko Stuanija u finišu prvog poluvremena, da bi u nastavku susreta preokret iskreirali Velez i Suso koji su pogotke postigli u razmaku od tri minuta.

Pomenuti Stuani u četvrtom minutu drugog poluvremena zaradio je crveni karton i tako slabio svoj tim. Almerija je i dalje u zoni ispadanja, ali sa većim izgledima da se domogne opstanka, dok je Espaniol na 11. mjestu sa 41 bodom.

Primera Division:

Potražite više informacija na temu La Liga:

Espaniol – Almeria 1:2 (Stuani 43./Velez 69., Suso 72.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije