Velež ide u Bijeljinu po bodove

Rođeni trenirali pred duel s Radnikom

Velež ide u Bijeljinu po bodove

Fudbaleri Veleža odradili su trening pred gostovanje Radniku, u okviru 3. kola BHT Premijer lige BiH. 

Mostarski klub je odigrao neriješeno u dosad odigrane dvije utakmice, ali izabranici Dželaludina Muharemovića zasigurno imaju razloga za žal. Golove su primali u samom finišu, za razliku od Radnika koji ima maksimalnih šest bodova i trenutno je najugodnije iznenađenje nove sezone.

Jedan pravi ljetni pljusak učinio je uslove za treniranjem idealnim, a trener Muharemović na raspolaganju je imao skoro sve igrače. Na povredu se jedino žalio Barišić, čiji je nastup pod upitnikom, a na raspolaganju će biti pristigli napadač Asim Zec. 

Radnik, kojeg s klupe predvodi Slavko Petrović, odlično je otvorio sezone i pred mostarskim klubom je teška utakmica. Muharemović želi od početka nametnuti pobjednički mentalitet i Velež će u Bijeljinu otputovati sa ciljem da ostvari pozitivan rezultat.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između Radnika i Veleža na rasporedu je u subotu s početkom u 17:30 sati, a pravdu će dijeliti Miloš Gigović. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije