Rođeni istrčali na teren, pozdravljeni aplauzima
Foto: SportSport.ba

Spremni za nastavak evropske price

Rođeni istrčali na teren, pozdravljeni aplauzima

E. Škorić

Velež je nedavno, u ponedjeljak, doživio hladan tuš u meču protiv prijedorskog Rudara, no očekujemo da Rođeni večeras budu pravi.

Elfsborg je novi Veležov rival u Evropi. U prvom meču, večeras od 18:45 sati, bh. predstavnik na Boras Areni gostuje jakoj švedskoj ekipi, ali optimizam u redovima mostarskog tima je opravdano prisutan.

Velež će na Boras Areni imati i podršku svojih vjernih navijača, koji su u zavidnom broju došli na stadion da bodre svoje ljubimce.

Po izlasku na teren, igrače Veleža navijači su pozdravili aplauzima.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Trener Feđa Dudić ostavio je Samira Radovca, Denisa Zvonića i Brandaa na klupi, a od prve minute će zaigrati Bogdanović, Radović, Zeljković, Isić, Dario, Pršeš, Hasanović, Ovčina, Anđušić, Ćosić, Zajmović.

Revanš se igra za sedam dana na Grbavici, a u slučaju da prođe dalje, ekipu Veleža čeka duel sa Feyenoordom ili Luzernom.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Rajvosa2019
I ja sam se zagrijao , mazno sam 5-6 teretni na brzaka- ostale cekaju hladne kao zmija . Spreman sam i samo cekam da krene tekma - srce na terenu i muski , pokazite im zube i onaj nas inat
8 0
GangEvil877777
Odlican pocetak samo tako nastavite agresivno idemo Velez!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi