Dudić primoran da promijeni dobitnu kombinaciju

Sastavi za meč Velež - Krupa

Dudić primoran da promijeni dobitnu kombinaciju

Admin Čaušević

U 15 sati na stadionu Rođeni počet će duel 27. kola Premijer lige između Veleža i Krupe.

Domaćini se nalaze u odličnoj formi, u samom su vrhu i legitimni kandidat za izlazak na euroscenu te su im potrebni bodovi.

I gosti će sigurno tražiti put do boda jer su uspjeli uvezati dva pozitivna rezultata čime su se vratili u borbu za opstanak.

Feđa Dudić je bio primoran da napravi određene promjene u odnosu na startnih 11 u pobjedama protiv Sarajeva i Širokog Brijega.

Cheshmedjiev je ostao na klupi, a kapiten Zvonić će početi. Suspendovane Hasanovića i Vehabovića su zamijenili Pršeš i Ovčina.

Rekonvalescenti Cvijanović i Radović su se našli na klupi, ali ne isključuje se mogućnost da tokom meča dobiju priliku za igru.

Oglasi

FK Velež: Bogdanović, Zvonić, Zeljković, Pršeš, Ćosić, Ovčina, Georgijević, Brandao, Anđušić, Ferreyra, Radovac.

FK Krupa: Kolak, Karišik, Redžić, Pavlović, Dujaković, Jović, Palić, Muminović, Ćivić, Vukmanović, Mandić.

Susret će suditi Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora, dok su za asistente određeni Amir Kadić s Ilidže i Sretan Udovčići iz Prijedora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prva dva susreta ove sezone Velež je na svom stadionu bio siguran sa 2:0, dok je u Krupi na Vrbasu završeno bez pobjednika (1:1).

Također, poznate su kvote i za ovu utakmicu i jasno je ko je tu favorit. Kvote kladionice Mozzart možete pogledati na OVOM linku.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lafac
Nije Njegomirovic bezveze danas sudija,čuvajte se Rodjeni ,moguće da neko dobije žuti pa preskoči Borac sljedeće kolo.
11 2
user1582737595
Sretno Velež do pobjede, Pozdrav iz Breze.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi