Velež na teškom gostovanju, Bosna protiv GOŠK-a

Danas na rasporedu sedam utakmica

Velež na teškom gostovanju, Bosna protiv GOŠK-a

Reprezentativna pauza se ne odnosi na klubove u 1. ligi Federacije BiH, koji će ovog vikenda igrati utakmice 5. kola.

Lider na tabeli Bosna iz Visokog će gostovati GOŠK-u u Gabeli, a taj meč je jedini koji će biti odigran u nedjelju (16:30).

Preostalih sedam utakmica igra se danas u istom terminu, a zanimljivo bi moglo biti u Kaknju gdje drugoplasirani Rudar dočekuje pretposljednji Velež. Mostarci kriziraju, još uvijek su bez pobjede dok je Rudar jedini tim koji u prva četiri kola nije primio niti jedan gol. Sve ukazuje na pobjedu domaćih, ali Velež se mora nekada probuditi, pa možda to bude baš danas.

Zvijezda na svom terenu dočekuje Slogu iz Siminog Hana, dok se Travnik na Piroti sastaje sa Bosnom Semom. Bratstvo će u Gračanici odmjeriti snage sa Goraždem, Radnički dočekuje Novi Travnik, Jedinstvo u Bihaću igra protiv Čapljine dok se u Banovićima sastaju Budućnost i Orašje.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na tabeli vodi Bosna sa 12 bodova, Rudar je drugi sa 10, a dalje slijede Bratstvo (9), Orašje (8), Zvijezda (7)...

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi