Velež Nazdrajića posudio Igmanu iz Konjica

Tipura stigao iz Bosna Seme

Velež Nazdrajića posudio Igmanu iz Konjica

M. Maksimović

Mladi fudbaler Veleža Amar Nazdrajić do kraja sezone će kao posuđen igrač nastupati za Igman iz Konjica.

 Iako je sredinom jesenjeg dijela sezone skrenuo pažnju, odigravši nekoliko mečeva na visokom nivou, Nazdrajić je kasnije ipak više sjedio na klupi, pa je odlučio na kratko otići u klub u kojemu će imati više prostora za igranje.

Osim Nazdrajića Igman su pojačali i Edin Bebanić i Nino Jakirović koji su sporazumno rakinuli ugovore. Vrijedi spomenuti i da je danas ozvaničena saradnja s mladim golmanom Benjaminom Tipurom koji je dosad branio za Bosnu Sema.

S obzirom da Haris Voloder i dalje ima problema sa povredom ramena, i da još uvijek nije jasno da li je operacija jedino rješenje, stručni štab nije htio rizikovati, pa je Abdihodžiću i mladom Rahimiću pridružio i Tipuru.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi