Velež odradio prvi trening u 2018., Rahimić najavljuje borbu za vrh

Rođeni startali sa pripremama

Velež odradio prvi trening u 2018., Rahimić najavljuje borbu za vrh

Fudbaleri Veleža danas su odradili prvi trening u 2018. godini pod vodstvom Ibre Rahimića.

Prvi trening su propustili Brandao i Rodrigo, koji su dobili dodatni odmor do 20. januara, a Rahimić je za zvaničnu stranicu Veleža poručio da se danas očekuje i dolazak Ibrahimovića.

"Imamo novih igrača, a očekujemo još dolazak dva igrača iz inostranstva sredinom mjeseca. U ovom trenutku nećemo o imenima“, rekao je Ibro Rahimić, pa nastavio :

"Sa pripremama smo krenuli dosta rano, jer želimo da isprobamo sve igrače koji su nam trenutno na raspolaganju, odnosno na probi. Već u subotu, 13.01. u 13h, imamo utakmicu sa Igmanom, dok u utorak, 16.01. u 13h, igramo sa Mladosti DK. Nakon toga imamo Sarajevo, 20.01., tako da u kratkom vremenu imamo tri jake utakmice koje će nam omogućiti da provjerimo što više igrača“.

Velež je, prema riječima trenera Rahimića, postigao dogovor sa šestoricom novih igrača koji bi trebali pojačati klub.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"O novim pojačanjima u ovom trenutku nećemo, ali mogu reći da imamo dogovor sa šest igrača. Ali, dok traje prijelazni rok sve je moguće. Ukoliko se ukaže prilika za nekim dobrim igračem, pokušat ćemo iskoristiti priliku. Naš cilj je da svaku utakmicu pobijedimo, tako da ne odustajemo od borbe za sami vrh. Pratimo šta rade ostale ekipe, i smatramo da se snage nisu previše promjenile u odnosu na jesenji dio prvenstva".

Velež će prvu utakmicu igrati u subotu, 13. januara kada će ugostiti ekipu Igmana.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ljakpra
Idemo Rodjeni,..zgazit sve do kraja i lagano u kozju Premier ligu.
7 3
bsk
i dalje mi nije jasno zasto je rahimic napustio mladost doboj kakanj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije