Sve je završeno: Kapiten juniora Dinama stiže u Velež!
FOTO: GNK Dinamo

Posao je dogovoren

Sve je završeno: Kapiten juniora Dinama stiže u Velež! · Saznajemo

Esmer Oštraković

Iako je godina na izmaku, igrači su na odmoru, ali čelni ljudi većine klubova vrijedno rade kako bi spremni dočekali početak priprema za nastavak sezone.

Baš tako, veoma vrijedno rade i u mostarskom Veležu, čija uprava ulaže velike napore kako bi ispunila želje svog trenera Klafurića.

Velika želja tima iz Mostara bio je kapiten juniora zagrebačkog Dinama, Vito Čaić, a posao je kako nezvanično saznajemo završen.

Tako će ovaj mladi fudbaler doći na posudbu u ekipu Veleža i to do kraja sezone, a u mostarskom timu su uvjereni da će im pomoći u ispunjenju ciljeva.

Veoma važna stavka je i to da Čaić ima bh. korijene i neće mu biti problem dobiti bh. papire, te će biti igrač sa "zaštićenim godištem".

Oglasi

Čaić ima 18 godina, a prve fudbalske korake narpavio je u HNK Gorica, odakle je prošao u ekipu Dinama.

U timu iz Zagreba stigao je do juniorske ekipe, te je jasno da bi mu seniorski fudbal u Veležu itekako godio.

Sigurno je da je glavni cilj ovog mladog fudbalera da u narednim godinama obuče dres prvog tima Dinama, a dobre igre u Veležu bi mu to itekako mogle omogućiti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ono što je sigurno jeste da Čaić neće biti posljednje pojačanje koje će Velež dovesti u januarskom prijelaznom roku.

Dodajmo i to da je uprava Veleža osigurala ostanak tri jako važna igrača, a to su Vehabović, Oreč i Haskić koji su potpisali nove ugovore.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FahrudinKonjHodzic
i nas velez postae polahko hrvatski klub
1 7
user1613662710
Jel ima neki smrtni slucaj u Zeljinom stabu pa su ovoliko neaktivni ili je samo zato sto su lijeni i zele da klub propadne
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi