15

Komentari (15)

rodjak
ovdje je bilo blizu 5 milja ,dedara puna ko sibica 3000+ ,Vip 1500 i Ra tribina 500
Zgembo1990
Dobra asistencija ovog malog Mućaja, a u Želji ni minute nije dobio. Tipično za želju, đuturumi igraju, a svojoj djeci ni prilike, izuzev ako se talnete sa nekim iz uprave. Ali dobro za Velež. Besplatno mladog igrača dobili.
umzm12123
Grotlo pred 2500 ljudi hhahahhaha nema ovo nigdje
Mostarac94
Vas na proslavi titule 1500 a stadion vam pred kućom hahah tako da nemojte samo vi o brojnosti
StarMoVe
@umzm12123 Odbij još malo biće nas više, pa kad mi igramo Mazlume u inostranstvu više ima naših navijača nego na svakoj vašoj tekmi na Veležovom stadionu pod Bijelim Brijegom. A u svakom slučaju i u našem Mostaru na još jednom našem stadionu Rođeni. Bjer bola o čemu ti pričaš ili od muke ne znaš kud Goniš. Ja da sam na tvom mjestu a Fala Bogu pa nisam pokrio bi se cebetom i zamolio bi komšiju da me povede da zajedno gledamo najveći tim iz Mostara. Velež Mostar!!!
Catanzaro
Cuj 2500 hiljade hahahahaha koja zavist pojede ovog skutora. Pa vas nema ovoliko kada titule proslavljate a ne u utakmici osmine finala kupa
umzm12123
Hahahahhahah najveci jel
umzm12123
Prosetaj zapadnom stranom u Vehlezovom dresu,ili muda rade hahahah
Zalik
Vidi nas mama Dobri smo drama
user1676753608
Bravo Rođeni ⚽⚽?
user1676753608
Bravo Rođeni⚽⚽?
StarMoVe
Bravo naši crveni!! FORZZA
Noname992
Treba ovo uigrati, hvala Bogu prošli smo dalje, ali opet kažem treba vremena da se ovo uigra i da bude na nekom dobrom nivou.
Očekivano forzza Velež!!!Sad čekamo Osasuna-real m!Igro sam da će biti penal na utakmici,kvota 1,30 hahahha
Zaccheroni
Bolje da si igr"o oba meću ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.