Velež primio drugi gol u najgorem mogućem trenutku, ali odmah uzvratio!

Sami finiš prvog poluvremena na Pecari

Velež primio drugi gol u najgorem mogućem trenutku, ali odmah uzvratio!

Dva pogotka pala su na Pecari u posljednjim minutama prvog poluvremena susreta 3. kola Premijer lige BiH između Širokog Brijega i Veleža. 

Prvo je Široki došao do drugog pogotka u 43. minuti preko Marka Pervana, a kada se činilo da će domaći sa sigurnom prednošću otići na odmor, da tako ne bude pobrinuo se Mehmed Ćosić.

On je pogodio u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena poslije asistencije Vehabovića i tako ostavio svoj tim u igri pred drugo poluvrijeme.

Sigurni smo da nas u nastavku očekuje dosta uzbuđenja. Vidjet ćemo ko će radosniji završiti susret...

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

LevoKrilo
Ovaj kapiten u Veleža, stvarno, ali stvarno je tanak...Čovjek je kriv na dvije utakmice četiri gola. Spor, poglup, preloš u igri sa loptom, ma svašta tu ima kad je ovaj kloc u pitanju...Ako mislite sa njim napredovati, varate se pravo...Ne može čovjek nigdje igrati. Ja razumijem ljubav prema klubu, ovo, ono, ali mogućnosti su sasvim nešto drugo...
2 0
LevoKrilo
Poznati, ovo sam napisao iz razloga što Vas simpatišem, a to se tako ofirno vidi koliko je čovjek loš...Dobro je opet ispalo.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi