Velež poražen od ruskog drugoligaša

Loše izdanje Rođenih

Velež poražen od ruskog drugoligaša

Midhat Šljivak

Velež je u pripremnom meču u Antaliji poražen od ruskog drugoligaša Neftekhimika rezultatom 1:0.

Dosta lošije je odigrao tim Feđe Dudića danas u odnosu na prije par dana i na kraju je ruski drugoligaš upisao pobjedu. 

Velež prvi prijeti o uvom meču. Cvijanović u sedmoj minuti šutira iz okreta, ali nije precizan.

Neftekhimik je u ostatku prvog poluvremena bio konkretniji rival. Imali su ruski fudbaleri veći posjed lopte, nekoliko pokušaja koji međutim nisu bili previše opasni po gol Bobića i na odmor se otišlo bez golova.

Ipak, nakon samo pet minuta igre u nastavku ruski tim je poveo. Artemčuk dobro prati akciju svog tima i najbolje reaguje na ubacivanje sa strane, te zabija za 1:0.

I u ostatku meča ruski tim je bio nešto bolji protivnik. Imali su Rođeni preko Branda sjajnu priliku no nije pogodio. Prijetili su i Dario i Behram, ali mreža ruske ekipe je ostala netaknuta. S druge strane Rusi su jednu od prilika iskoristili i na kraju su došli do pobjede.

Pripremni meč:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Velež - Neftekhimik 0:1

Bobić - Ćosić, Zvonić, Alagić, Radović - Radovac, Hasanović, Osmić, Vehabović - Cvijanović, Ovčina.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Dudicu letiš visoko, ide pad. Ova ekipa nema šanse za Europu. Nek si ti uzeo pare od zubanovica tebi dosta
2 16
DolinaHeroja
Dajte ljudi čemu dramatika pojedinaca !!! Hajmo tretirat ovo onako kako i jeste...PRIPREMNE UTAKMICE!!! Treba sve realno gledat, al tek nas prave tekme čekaju...JEDVA ČEKAM DA KRENE NASTAVAK SEZONE !!!! *MUSVDG*
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi