Ako se po jutru poznaje dan Dolina ćupova će za Elfsborg biti "pakao"

Velež igra historijski meč

Ako se po jutru poznaje dan Dolina ćupova će za Elfsborg biti "pakao"

Admin Čaušević

Revanš susret 3. pretkola Konferencijske lige između Veleža i Elfsborga se već sada može okarakterisati kao meč sezone za mostarski klub.

Prva utakmica igrana u Borasu završena je 1:1. Rođeni su tokom veće dijela bili poptuno ravnopravan, a na momente i bolji rival pa se definitivno imaju čemu nadati.

Utakmica odluke o putniku u play-off igrat će se u četvrtak na stadionu Grbavica. Rođeni su i protiv Colerainea i AEK-a pravili spektakl na tribinama, ali nema sumnje da će protiv Šveđana atmosfera biti još uzavrelija.

Ako se po jutru poznaje dan moglo bi se reći da Šveđane u Dolini ćupova čeka pravi pakao. To govori i situacija koju smo zabilježili ispred klupskih prostorija mostarskog kluba.

Naime, od jutarnjih sati počeo se formirati red za prodaju ulaznica. U trenutku pisanja ovog ispred ulaza se nalazilo oko 40-ak navijača koji strpljivo čekaju da kupe vrijedni komadić papira.

Prodaja ulaznica počinje u 12 sati. Red ispred klupskih prostorija će bez dileme biti još duži. Nema dileme da će se za utakmicu u četvrtak tražiti ulaznica više.

Oglasi

Podsjećanja radi, osim u klupskim prostorijama u ulici Adema Buće, ulaznice će mogu nabaviti i u Sarajevu i to u prodajnim mjestima Centrotransa. Već su poznate i cijene ulaznica.

"Obavještavamo naše članove, navijače i prijatelje Kluba da danas (ponedjeljak, 09.08.) od 12:00 u prostorijama na adresi Adema Buća 6 počinje prodaja karata za revanš utakmicu 3. pretkola UECL između FK Velež i IF Elfsborg.

Cijene karata su sljedeće:

- Istok 25,00 KM
- Sjever 20,00 KM
- Jug 15,00 KM

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Prostorije će biti otvorene do 20h.

Molimo navijače za strpljenje i razumjevanje prilikom kupovine karata kako bi izbjegli prevelike gužve", ranije su poručili iz mostarskog kluba.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RZ88
Svi smo uz Velež ko da repka igra. Naprijed rođeni.
26 2
Kapak
Svaki put kad smo pomislili prolazimo ove dalje, kada je izgledalo jednostavno ... nismo. Od jugoslavije, pa preko bih, pa evo moldavci i sarajevo, pa siroki u albaniji, .... nadam se da Velez prekine tu karmu ili sta je vec. Kako je vruce u.mostaru ovim sto vani cekaju dao bih karte dzabe
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti