Rođeni upalili motore, navijače Veleža zaintrigirala dva nova lica

Mostarci krenuli sa pripremama

Rođeni upalili motore, navijače Veleža zaintrigirala dva nova lica

Admin Čaušević, foto: Admin Čaušević

FK Velež je prvim treningom na stadionu Rođeni započeo pripreme za predstojeću sezonu. Treneru Nedimu Jusufbegoviću se odazvalo većina igrača iz prošle takmičarske godine, uz nekoliko novih lica koji će boraviti na probi.

Prozivkom i prvim treningom Velež je upalio motore i tako započeo pripreme za novu sezonu Premijer lige i Kupa BiH.

Rođeni su do sada angažavoli dvojicu igrača i to Alena Krajca i Demira Pecu, dok se u narednom periodu očekuju potpisi još nekolicine igrača.

Na listi koji su u jutarnjim satima obavili ljekarski pregled se nalaze sljedeći igrači:

Osman Hadžikić, Faris Ribić, Edis Nanić, Denis Zvonić, Saša Domić, Mitar Ćuković, Ante Hrkać, Dino Hasanović, Emir Halilović, Omar Pršeš, Edo Vehabović, Nemanja Anđušić, Nermin Haskić, Ajdin Drina, Adin Bajrić, Tarik Šikalo, Dževad Sijamija, Danis Gosto, Elvir Muminović, Faris Kadrić, Dženan Puce, Alen Krajnc, Kenan Duliman, Amar Milak i Haris Jogunović.

Svi su se pojavili i na treningu stadionu Rođeni, dok se na probnom radu nalaze nekoliko fudbalera.

Oglasi

Nova lica koja će se pokušati nametnuti su veznjaci Afrikanac Mohammed Chariff i Brazilac Luan.

Kada su u pitanju odlasci ranije su između ostalih otišli Haris Ovčina i Samir Zeljković, dok je upita status Alena Dejanovića.

Došlo je do promjena i u stručnom štabu pa su Adnan Jazvin i Admir Velagić angažovani kao pomoćnici treneru Jusufbegoviću.

Nakon nekoliko dana priprema u Mostaru, Rođeni će bazične pripreme obaviti na Kupresu gdje je u planu odigravanje nekoliko mečeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dogovoreno je odigravanje utakmica protiv Igmana i Posušja. Generalna proba je dogovrena protiv Širokog Brijega.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Alenizmostara
Uključivanje Mrkve u stručni štab pravi potez ! Rijetko koji igrac toliko voli Velež kao Mrkva ! Batistuta Gabrijel za tebe je Mrkva Pele ?
4 0
Nije.bitno
Vala iz omladinskog mozete izvuci barem 2 umjesto tih vjerovatno podvala
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi