Veležovi omladinci ostali bez Premijer lige

Doigravanje za plasman u najviši rang

Veležovi omladinci ostali bez Premijer lige

E. Škorić

U subotu su odigrani revanš mečevi polufinala doigravanja za Premijer ligu BiH u kategoriji juniora.

Slave juniori Budućnosti, koji su danas u revanšu ponovo savladali Krajinu iz Cazina. U prvom meču je bilo 5:3 za goste iz Banovića, da bi danas u drugom meču Budućnost pobijedila s 2:1.

Strijelci za domaću ekipu bili su Izudin Čavalić u 74. i Adin Husić u 81. minuti, dok je kod Cazinjana jedini gol postigao Samir Hadžić u 32. minuti.

Budućnost će se za Premijer ligu boriti sa ekipom Romari iz Viteza, koja je u dva navrata pobijedila Velež. U finalu se igra jedna utakmica, a igrat će se na Ilidži naredne srijede.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Romari su u Vitezu slavili s 1:0 prije tri dana, a istim rezultatom trijumfovali su i danas u Mostaru. Presudio je autogol Berina Gasala u 50. minuti, nakon čega Rođeni više nisu uspjeli da se vrate i morali su na kraju da čestitaju gostima na finalu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Prazina
Bravo Vitežani
4 5
rodjak
A usha konji , i vi fudbaleri neki a niste u stanju ****nog Viteza pobjediti , bola niste igrali protiv Bayrna. Bolje vam je potrazite neki drugi poso (vecina) nego se sramotiti i gubiti od nekih anonimusa i levata . Ne znam ni sta je Karabeg radio ovu zadnji godinu , ovo je uzas .
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi