Dudić napravio nekoliko iznenađenja u sastavu, Rudar sa najjačim snagama

Meč počinje u 20 sati

Dudić napravio nekoliko iznenađenja u sastavu, Rudar sa najjačim snagama

Haris Zilić

Duel trećeg kola Premijer lige Bosne i Hercegovine od 20 sati na stadionu Rođeni u Mostaru odigrat će Velež i Rudar Prijedor.

Mostarci u ovaj duel ulaze nakon sjajnog evropskog nastupa i eliminacije AEK-a, dok je Rudar u prošlom kolu remizirao sa Širokim Brijegom na domaćem terenu rezultatom 1:1, a u prvom meču poraženi su od Slobode sa 1:0.

Sa druge strane Velež je odigrao samo jedan meč ove sezone u kojem je savladao Posušje sa 2:0, dok je duel protiv Zrinjskog prolongiran zbog nastupa u Evropi.

Večeras nas sigurno očekuje zanimljiva fudbalska predstava, gosti iz Prijedora sigurno nisu došli sa bijelom zastavom na jug naše zemlje, a poznati su sastavi timova:

VELEŽ: Kačavenda, Radović, Zvonić, Zeljković, Pršeš, Čosić, Gerogijević, Brandao, Osmić, Vehabović, Dejanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

RUDAR PRIJEDOR: Šćekić, Pekija, Pavlović, Santos, Burazor, Mandić, DOjčinović, Amoah, Jakupović, Redžić.

Glavni sudija večeršanje utakmice je Irfan Peljto iz Sarajeva, pomoćnici su Nebojša Žugić iz Banja Luke i Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva. Četvrti sudija je Bnejamin Deljković iz Sarajeva.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AsmirM
Da je auto put uraden kroz citavu drzavu ,bilo bi lijepo otici na utakmicu kad je ovakva euforija . A dok je ovako vecina ide prema Mostaru samo ako je bas potrebno
3 1
MethodMan
Ne znam sto ne pišete nikad na kojem je kanalu utakmica
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi