Rođeni već od danas u Sarajevu: Sve je spremno za okršaj protiv Hamruna

Meč se igra u četvrtak na Grbavici

Rođeni već od danas u Sarajevu: Sve je spremno za okršaj protiv Hamruna

Endin Čaušević

Fudbaleri Veleža igraju u četvrtak protiv Hamruna prvi meč drugog pretkola Konferencijske lige.

Mostarski klub će svoje evropske utakmice i ove sezone igrati na Grbavici gdje su prošle godine imali dosta uspjeha, a Rođeni se nadaju da će se to nastaviti i ove sezone.

Utakmica između Veleža i Hamruna igra se od 20:30 sati i sigurno je da će mostarski klub imati veliku podršku svojih navijača kao što je to bilo i prošle sezone.

Rođeni će već danas doputovati u Sarajevo gdje će odsjesti u jednom od sarajevskih hotela.

Izabranici Amara Osima će sutra na Grbavici odraditi posljednji trening pred meč protiv Hamruna, a Rođeni će trenirati i večeras jer žele da budu što spremniji za okršaj protiv klub s Malte.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Ulaznice za ovaj meč puštene su u prodaju jučer, a cijene su 25 KM za istočnu, te 20 KM za sjevernu tribinu stadiona Grbavica.

Također, i Hamrun će imati podršku svojih navijača jer se očekuje dolazak manje grupe koja će biti smještena na južnoj tribini.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaccheroni
Sretno rođeni moji a ovim zlonamjernim komentatorima jedna poruka,VIŠE ZARADI ONA STARA NENA S PIJACE NA BREKVAMA NEGO VASI KLUBOVI ZAJEDNO. MUSVDG
10 4
nijepoznat
sretno federalci
4 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi