Zanimljive kvote pred večerašnji derbi Veleža i Sarajeva

Meč se igra na stadionu Rođeni

Zanimljive kvote pred večerašnji derbi Veleža i Sarajeva

Endin Čaušević

Nakon reprezentativna pauze nastavlja se takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i to derbijem između Veleža i Sarajeva.

Rođeni će večeras na svom terenu ugostiti ekipu Sarajeva i sigurno je da nas očekuje itekako uzbudljiva utakmica u Mostaru u okviru osmog kola u najjačem rangu bh. fudbala.

Utakmica između Veleža i Sarajeva igra se od 20 sati na stadionu Rođeni i očekuje se veliki broj navijača na tribinama.

Oba tima nalaze se u poprilično dobrim formama, te su sigurno napunili baterije za nove izazove tokom reprezentativne pauze.

Velež je trenutno nakon šest odigranih mečeva petoplasirani sa deset bodova i u nizu su sa dvije uzastopne pobjede.

S druge strane ekipa Sarajeva je odigrala sedam mečeva i treća je sa tri boda više od Veleža, a bordo klub ima četiri meča bez poraza pred večerašnje gostovanje u Mostaru.

Prethodni meč Velež i Sarajevo na istom stadionu igrali su 12. aprila kada su domaći slavili sa 1:0. U prošloj sezoni sastali su se još dva puta, ali nije bilo pobjednika u tim mečevima.

Ekipa Sarajeva u Mostaru je posljednji put slavila 23. novembra 2019. godine u Premijer ligi kada su slavili sa 2:1.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, poznate su i kvote pred večerašnji derbi u Mostaru, a čini se da Velež ima ulogu favorita u ovoj utakmici barem što se tiče ponude u kladionicama.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti kvote za večerašnji derbi u Mostaru između Veleža i Sarajeva i to OVDJE.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Dvije nule ce odigrat nk torpeo 0 : nk vrapcici 0
2 10
Taceoni
3:0 završeno
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.